𝐃𝐎𝐃𝐈𝐉𝐄𝐋𝐉𝐄𝐍𝐄 𝐍𝐀𝐆𝐑𝐀𝐃𝐄 𝐍𝐀𝐉𝐔𝐒𝐏𝐉𝐄Š𝐍𝐈𝐉𝐈𝐌 𝐔Č𝐄𝐍𝐈𝐂𝐈𝐌𝐀

Posted on

Uprava Srednje tehničke škole, u saradnji sa profesorom vjeronauke mr. Semirom Imamovićem, dodijelila je novčane nagrade učenicima koji su ostvarili odličan uspjeh iz svih predmeta (prosjek 5.0). Nagrade su obezbjeđene u okviru projekta „Druženje u dobru“ kojeg vodi profesor Imamović, i skroman su podsticaj ovim učenicima da ustraju na putu sticanja stručnog i općeg znanja i postizanja izvanrednih rezultata.
Nagrađeni su: Adžem Adela, Bašić Mirza i Redžić Tarik iz 1b (razrednik Ljubuškić Edina); Imširović Ilma, Prijić Enis i Nuhić Emina iz 1c (razrednik Maraj-Palačkić Emina); Seferović Azra iz 1f (razrednik Sejad Kujundžić); Sadiković Haris, Mašić Zeir i Solić Kerim iz 2b (razrednik Bevrnja Dženana); Ajkunić Aid iz 2c (razrednik Karaosmanović Said); Alibegović Eldar, Ćorhusić Ahmed i Muratspahić Mirnes iz 3b (razrednik Jusufbašić Mernes); Haračić Naida iz 4b (razrednik Starčević Aida) i Trkić Ahmed iz 4c (razrednik Manović Denis).
Ovim putem želimo se najiskrenije zahvaliti našim donatorima koji su prepoznali važnost finansijske podrške nadarenim učenicima i molimo Uzvišenog Boga da im podari berićet u imetku i svaki uspjeh u daljnjem poslovanju.
Nagrade su obezbijedili:
1. Medžlis IZ Bugojno;
2. Bosanski islamski kulturni centar „St. Louis“, SAD;
3. Turistička agencija Bosnia Travel d.o.o. Sarajevo (Suad Drpljanin);
4. Kovačuša d.o.o. Bugojno (Adnan Hadžijusufović);
5. Butik Exclusive d.o.o. Bugojno (Ahmed Borić) i
6. Štampa d.o.o. Bugojno (Kijad Halilović)
Čestitamo učenicima i njihovim razrednicima!